עם תחילת השיווק בפועל של האלרוק החשמלי באירופה, סקודה חושפת גם את גרסת הביצועים של הדגם - סקודה אלרוק RS. את סקודה אלרוק אנחנו צופיים לפגוש עוד השנה בישראל, את האלרוק RS לעומת זאת, לא בטוח שנזכה כפי שלא זכינו לפגוש כאן את האניאק RS.
כדגם החולק עם האניאק הגדול יותר את אותן יחידות הנעה, לא תופתעו לשמוע שגם במקרה של האלרוק RS אנחנו מוצאים את אותה יחידת הנעה של האניאק RS: שני מנועים חשמליים, קדמי ואחורי, בהספק משולב של 340 כ"ס ומומנט מרבי של 56 קג"מ קג"מ, שילוב המאפשר לדגם להשיג נתון תאוצה 0-100 קמ"ש של 5.4 שניות (0.1 ש' פחות מהאניק RS) ומהירות מרבית המוגבלת ל-180 קמ"ש.

גם הסוללה זהה, סוללת ליתיום-יון בקיבולת ברוטו של 84kWh (נטו: 79kWh) המאפשרת לדגם טווח נסיעה של 572 ק"מ. טעינה ביתית AC של הסוללה אפשרית עד להספק של 11kW כך זמן הטעינה עומד על 8.5 שעות, טעינה מהירה DC אפשרית עד להספק של 185kW כך זמן הטעינה (10% עד 80%) אורכת 26 דקות.
סקודה הלבישה את האלרוק RS בפגושים שונים המעניקים לדגם את המראה האגרסיבי והדינאמי המתבקש מגרסת ביצועים, לזה תורמים גם חישוקי "21 בעיצוב ייחודי, מראות צד בשחור, חבילת השחרה ועוד. את העיצוב החיצוני משלים תא הנוסעים עם מושבים ספורטיביים בריפוד עור משולב באלקנטרה, חיפוי אלקנטרה לדשבורד ולקונסולה המרכזית, דוושות בגימור מתכתי, תקרה כהה ועוד.

לצד המראה הספורטיבי יש גם תוכן ספורטבי עם מערכת בלימה משודרגת הכוללת קליפרים קדמיים עם שתי בוכנות, מתלים בכיול ייעודי לדגם כולל הנמכת מרכב של 15 מ"מ מלפנים ו-10 מ"מ מאחור, ההיגוי זכה לכיול ספורטיבי יותר ולבורר מצבי הנהיגה נוסף מצב ייעודי לדגם. את המתלים ניתן לשדרוג כאופציה עם תוספת של בולמים אדפטיביים DCC. דרך מסך המולטימדיה הרוכשים יוכלו לבחור מבין שני צלילים שונים לאזהרת הולכי הרגל החיצונית, צליל עתידני או ספורטיבי.