מאזדה 3 החדשה נתפסת בעדשת המצלמה, חושפת קווי עיצוב המוכרים מה-6 החדשה.

מאזדה 3 החדשה - עד סוף השנה על כבישי ישראל

צלם זריז באיטליה (autopareri), תפס בעדשת המצלמה תמונה ראשונה של מאזדה 3 החדשה לשנת 2013 הצפויה להיחשף רשמית בחודשים הקרובים, אולי כבר בתערוכת ז'נבה הקרבה ולכל המאוחר בתערוכת פרנקפורט בספטמבר. לישראל יגיע הדגם במהלך המחצית השנייה של 2013.

מיצובישי אאוטטלנדר 7 מושבים

 

התמונה חושפות פרופיל המוכר מדגם ההאצ'בק הנוכחי, אך מעודן ואירופאי יותר, בשילוב עם שפת העיצוב העדכנית של מאזדה (KODO) אותה אנו כבר מכירים מה-CX5 וה-6 החדשה. תמונת הריגול, תואמת לסקיצות רשמיות של הדגם העתידי אשר עוצבו ע"י החברה ונחשפו לפני מספר חודשים (תמונות בתחתית הכתבה).

 

מאזדה 3 החדשה, שתוצע כבעבר בגרסת 5 דלתות האצ'בק או סדאן, תתבסס על טכנולוגיית SKYACTIV של מאזדה כך שאנו צופים לפלטפורמה קלה וחזקה יותר שתציע הפחתת משקל כוללת של כ-100 ק"ג לעומת הדגם היוצא, מנועי 1.6 ליטר ו-2.0 ליטר חדשים (SKY-G) עם יחס דחיסה גבוהה של 13:1 או 14:1 ומערכת עצור/סע (i-stop) בשילוב עם מערכת בלימה רגנרטיבית מבוססת קבל (i-eloop).

 

תגיות: מאזדה
ניוזלטר: כל מבצעי הרכב והחדשות ישירות לדוא"ל
  • תגובות 4

תגובה...
תווים.
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.